Caracteristici Tehnice Biciclete Recuperare

Produs Franta - pedalier pentru recuperare. Bicicleta orizontala de exercitii R 470 de la TECHFIT este echipata cu scaun cu spatar confortabil fiind ideala pentru toate grupele de varsta.


Bicicleta De Recuperare Fittronic P300 Blue Es 8110blue


Noul model de BICICLETA FITNESS TOORX BRX 300 este usor accesibila are un design modern si elegant ofera caracteristici tehnice de mare precizie este potrivita pentru programe de antrenament de mare intensitate.

Caracteristici tehnice biciclete recuperare. Noul model de bicicleta FITNESS TOORX BRX R65 COMFORT este usor accesibila are un design modern si elegant ofera caracteristici tehnice de mare precizie este potrivita pentru programe de antrenament de mare intensitate. R470 de la TECHFIT are sistem de franare magnetica cu 8 nivele de rezistenta volanta de 8 kg si afisaj electronic LCD cu 6 functii. Bicicleta pentru recuperare TECHFIT Pedalier Dublu ajustabil este perfecta in efectuarea exercitiilor pentru membrele inferioare sau superioare care pot fi efectuate simultanPotrivit pentru reabilitarea si fizioterapia post-traumaticaDate tehniceComputer.

Efecienta energetica de recuperare a caldurii este de 91. Numar rotatii totale timp calorii. TOORX BRX 300 ofera caracteristici tehnice de mare precizie si este potrivita pentru programe de antrenament de mare intensitate.

199 RON 111 RON. Sistemul descentralizat de ventilare cu recuperare de căldură PRANA. Trotinete si biciclete Electrice la un pret excelent doar la Getbioro Livrare rapida din stoc la tine acasa in 24-48h Vezi oferta si profita de reducerile de pret la zeci de mii de produse.

Mini bicicleta este portabila si foarte silentioasa ceea ce inseamna ca va veti puteti antrena fie uitandu-va la TV sau citind. Cu un design modern si placut si cu o functionare lina si silentioasa poate fi bicicleta de care ai nevoie. Este un produs recomandat pentru recuperare fara a pune presiune pe articulatii.

Principalele caracteristici tehnice Sistemul de ventilare se conectează la reteaua electrica 220W AC si frecventa de 50 Hz. Porsche și extinde gama de produse de e-mobilitate și pune n vnzare două noi biciclete ambele reflectnd designul atemporal caracteristici tehnice remarcabile și fascinația mărcii Porsche. Bicicleta magnetica orizontala FitTronic 400 R este o biciclta ideala pentru antrenamente casnice dar si pt recuperare.

Trebuie sa aveti JavaScript activat in browser-ul dumneavoastra pentru a putea utiliza acest site. Sistemul de ventilare se conectează la reţeaua electrică 220W-240 W AC şi frecvenţa de 50 Hz. 6 Kg 1 10 kg 1 136 kg 1 16 Kg 1.

Noul model de bicicleta FITNESS TOORX BRX R65 COMFORT este usor accesibila are un design modern si elegant ofera caracteristici tehnice de mare precizie este potrivita pentru programe de antrenament de mare intensitateBicicleta de exercitii TOORX BRX. Noul modelBICICLETA ELIPTICA TOORX ERX 300 este usor accesibila are un design modern si elegant ofera caracteristici tehnice de. 12 cm Brat detasabil pentru.

Poate fi folosit atat pentru exercitiile la nivelul picioarelor cat si la nivelul bratelor. Sistem de franare- magnetic cu reglarea intensitatii electrice. Optional - adaptorul Peruzzo 365 Priza electrica.

Bicicleta pentru recuperare WELLY-E COMBI este perfect in efectuarea exercitiilor pentru membrele inferioare sau superioare care pot fi efectuate simultan. Magazine şi preţuri - Biciclete eliptice TOORX ERX-300 de la 3 33100 RON. Potrivit pentru reabilitarea si fizioterapia post-traumatica.

Preturi si oferta de produse din gama bicicleta pentru recuperare din toate magazinele online din Romania. Otel Diametru cadru. Bicicleta de recuperare de la TOORX este recomandata exercitiilor de recuperare avand un design ergo.

Noul model de Bicicleta fitness TOORX BRX 300 este usor accesibil si are si un design modern si elegan. ERX 300 Cadou la alegere. Bicicleta de exercitii TOORX BRX-300 pastreaza un nivel ridicat de stabilitate datorita structurii rezistente.

Noul model BICICLETA ELIPTICA TOORX ERX 300este usor accesibila are un design modern si elegant ofera caracteristici tehnice de mare precizie este potrivita pentru programe de antrenament de mare intensitateBicicleta eliptica TOORX ERX. Accesoriu sport sau contravaloarea accesoriului. Sistem inertie volanta.

Cumpara acum Bicicleta electrica pliabila RKS RSIV 20 inch verde la pretul de 39999 lei JavaScript pare a fi dezactivat in browser-ul dumneavoastra. Mini bicicleta poate fi folosita pentru exerciții de recuperare și pentru membrele superioare pentru aceasta va trebui sa fie pozitionata pe masa. 13 pini optional pentru 7 pini - adaptorul Peruzzo 692 Viteza maxima recomandata.

130 kmh Compatibil cu biciclete cu frane pe discuri Suport de numar cu stopuri Distanta intre biciclete. Bicicleta orizontala de exercitii de la TECHFIT este dotata cu senzori de puls in manere pentru un antrenament. Trepte de dificultate.

8 3 16 2 24 1 25 3 32 6 69 1 100 1 Manual 1. 22-80 mm Sistem antifurt pentru bicicleta. Eficiența energetică de recuperare a căldurii ajunge pnă la 96.

Bicicleta de exercitii TOORX B. Bicicleta recuperare Techfit TCPEDDUAL Bicicleta recuperare Techfit PED2 Bicicleta recuperare Techfit PED1. Capacitatile de ventilare sunt trecute in tabelul de mai jos.


Bicicleta Exercitii Recuperare Reabilitare Techfit Pedale Cu Forma Ergonomica Alb Senior Emag Ro



Bicicleta Pentru Recuperare Everfit Welly S Combi



Bicicleta Pentru Recuperare Reabilitare Techfit Pedalier Dublu Ajustabil Senior Computer Pentru Antrenament Emag Ro



Bicicleta Exercitii Recuperare Reabilitare Techfit Pedale Cu Forma Ergonomica Alb Calculator Antrenament Senior Emag Ro



Bicicleta Recuperare Pro



Bicicleta Fitness Fittronic Es 8102 Pentru Recuperare Evomag Ro



Bicicleta Exercitii Recuperare Reabilitare Techfit Pedale Cu Forma Ergonomica Alb Calculator Antrenament Senior Emag Ro



Bicicleta Exercitii Recuperare Reabilitare Cu Afisaj Antar At51110



Mini Bicicleta Fitness Insportline Raryo



Bicicleta Fitness Orizontala De Recuperare Techfit R470 Cu Suport Smartphone Tableta Greutate Utilizator 120 Kg



Popular Posts

Ce Inseamna Bicicleta Marime 45

Biciclete Copii 7-12 Ani Cu Roti Sprijin

Acumulator Pentru Bicicleta Electrica 18v

Bicicleta De 8 Ani

Auto Cu Roti De Bicicleta

Sistem Prindere Scaun Bicicleta

Bicicleta Usoara Copii 2-3 Ani

Biciclete Copii Cadru Aluminium 6 Viteze

Biciclete Pentru Copii De 8 Ani Cu Motor

Bicicleta Cu Frana Pe Disc Pret